SARASOTA Florida

SARASOTA
Florida

Sarasota a Siesta Key jsou tou pravou rekreační oblastí

Jihozápadní pobřeží, na němž se Sarasota nachází, patří mezi oblíbené rekreační oblasti. Město Sarasota leží ve stejnojmenné oblasti Sarasota. Součastí této lokality je také zátoka Sarasota Bay a několik hraničních ostrovů. Od zálivu, nacházejícího se poblíž města, oddělují zátoku Sarasota Bay ostrovy Lido Key, Siesta Key a další. Tyto ostrovy, známé pod společným názvem Keys, jsou svými bílými písečnými plážemi proslulé po celém světě.

Sarasota je městem plným kultury

Sarasota nabízí veké množství kulturních příležitostí pro celou rodinu. Je zde například divadlo, které již v roce 1926 postavil A.B.Edwards. Divadlo je součástí seznamu historických míst Ameriky. Dříve sloužilo ke kabaretním představením a promítání filmů, po rekonstrukci slouží především pro operní představení. V Sarasotě je i orchestr Sarasota Orchestra. Hudební festival Sarasota Music Festival a umělecký festival Ringling International Arts Festival, jsou známé mezinárodně.
Mezi další zajímavá lákadla se řadí Sarasotský balet, Sarasota Opera, Asolo Repertory Theater, Florida Studio Theater a mnoho dalších hudebních, tanečních, divadelních a jiných uměleckých míst. Od roku 1998 je Sarasota každoročním hostitelem filmového festivalu Sarasota Film Festival.

Máte-li zájem poznat kulturní nabídku Sarasoty, pořídit si zde druhý domov, využíjte služeb naší společnosti, která Vám ráda nabídku nemovitostí zprostředkuje. Kontaktovat nás můžete v sekci kontakt.

Počasí Sarasota

Průměrná teplota Sarasota

Měsíc Rok 1. 2. 3 4. 5. 6 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Teplota (°C)    22 16 16 19 22 24 26 27 27 27 24 20 17

Zdroj: Weather Base 17.9.2009

Zobrazit seznam nemovitostí v lokalitě

Nemovitosti

Rodinný dům Trevi Siesta Key

Rodinný dům Trevi Siesta Key

Cena: 463 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 290,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Tento prostorný, dvou patrový dům nabízí 2 ložnice, 3 velké a 1 malou koupelnu a garáž pro 2 automobily. V návrhu je možno nechat dodělat i třetí ložnici ve 2. podlaží. K hlavní ložnici patří prostorná koupelna a šatna a je z ní vstup na krytou verandu. Kuchyň je propojena s obývacím pokojem, ale jídelna je zvlášť. Dům se nachází na celkové ploše 360 m2 včetně verandy, vchodu a garáže. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.  



Rodinný dům Lazio Siesta Key

Rodinný dům Lazio Siesta Key

Cena: 426 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 230,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Dům typu Lazio je velice prostorný a má velký společný prostor, jelikož kuchyň, jídelna a obývací pokoj jsou propojeny. Díky tomu je tento dům zcela ideální pro konání posezení s přáteli. Odsud je dále přístup do pracovny, z které se dá také udělat místnost pro zábavu nebo relaxaci. Z obývacího pokoje je přístup do hlavní ložnice, nejen z té se dá vyjít na krytou verandu. Další 2 ložnice se dají použít jako pokoje pro hosty. Každá z nich má svoji vlastní koupelnu a šatnu. Dům je o rozloze 230 m2 a tím pádem nabízí garáž pro 2 automobily i prádelnu. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.



Rodinný dům Farnese Siesta Key

Rodinný dům Farnese Siesta Key

Cena: 403 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 210,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Farnese je dům o rozloze 210 m2 se 2 ložnicemi, 2 většími a 1 malou koupelnou a garáží pro 2 automobily. Dále dům nabízí prostornou jídelnu, obývací pokoj, kuchyň a krytou verandu. Kuchyň je propojena s obývacím pokojem. To Vám umožňuje být s rodinou a zároveň sledovat přípravu Vašeho pokrmu v kuchyni. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.



Rodinný dům Piceno Siesta Key

Rodinný dům Piceno Siesta Key

Cena: 380 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 190,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Tento zajímavý nový dům má jídelnu a obývací pokoj propojeny. Do kuchyně jsou 2 vstupy. Najdete v ní jak dostatek úložného prostoru, tak i prostornou pracovní plochu. K hlavní ložnici patří 2 šatny, kterými se rovnou dostanete do hlavní koupelny. Pracovna může být využita také jako místo odpočinku a zábavy. Jako jedna z možností se nabízí arkýřové okno v hlavní ložnici. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.



Vellano VII Siesta Key

Vellano VII Siesta Key

Cena: 317 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 200,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Vellano VI je prostorný dům o 200 m2. Dům má 2 menší ložnice a k tomu ještě 1 hlavní, ze které je přímý vstup rovnou na terasu. V domě jsou 2 koupelny, pracovna a garáž pro 2 automobily. Na kuchyň přímo navazuje jídelna. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.



Sienna VII Siesta Key

Sienna VII Siesta Key

Cena: 296 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 170,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Siena VII z kolekce Cortè Villa je krásný dům o ploše 170 m2 navržený se 2 ložnicemi, 2 koupelnami a garáží pro 2 automobily. Hlavní ložnice se nachází mimo prostorný obývací pokoj s výhledem na krytou verandu. Jedna z místností se dá skvěle využít jako pracovna popřípadě jako zábavná místnost. Tento dům se nachází v exkluzivním projektu Esplanade by Siesta Key přímo u nejkrásnější pláže Siesta Key na Floridě.



Malebný dům se 2 ložnicemi na prodej v Sarasotě na Floridě

Malebný dům se 2 ložnicemi na prodej v Sarasotě na Floridě

Cena: 194 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 178,30m2

Rok výstavby: 1989

Popis: Nádherná prostorná vila nacházející se v Lakestoge Village v Sarasotě na Floridě má 2 ložnice, pracovnu, 2 koupelny a náleží k ní i garáž pro 2 automobily. Kuchyň, jídelna a obývací pokoj jsou propojeny, díky tomu je v domu více prostoru. Dům se nachází ve slepé ulici, to dodává domu soukromý a klid, který si můžete vychutnat na kryté verandě, ze které je krásný výhled. Dům působí velice příjemně a je plný pozitivní energie. Nachází se v blízkosti pláží a obchodů. Pokud máte jakékoliv dotazy, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat.  



Krásný rodinný dům v Sarasotě na Floridě

Krásný rodinný dům v Sarasotě na Floridě

Cena: 235 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 150,50m2

Rok výstavby: 1981

Popis: Rodinný dům se 2 ložnicemi a 2 koupelnami se nachází u jezera v Sarasotě na Floridě. K domu patří i terasa, ze které lze pozorovat nádherné západy slunce. Přímo z prostorného obývacího pokoje je výhled na jezero. V blízké dostupnosti naleznete nákupní centrum, pláže, kino, knihovnu a stezky pro pěší i pro cyklisty. Pro více informací nás neváhejte kdykoli kontaktovat. 



3 ložnicový zrekonstruovaný byt, Sarasota

3 ložnicový zrekonstruovaný byt, Sarasota

Cena: 179 900 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 123,20m2

Rok výstavby: 1996

Popis: Přízemní byt se 3 ložnicemi a 2 koupelnami na prodej nacházející se v Sarasotě na Floridě. Byt se nachází po rekonstrukci. Jednotka je součástí komunity Pinestone, kde se nachází velký společný vyhřívaný bazén, bary, fitness, místo na piknik, osvětlené tenisové kurty, hřiště pro košíkovou, spa, kulečník, menší kino, knihovna a mnoho dalšího. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kdykoli kontaktovat. 



Byt s vyhlídkou na golfové hřiště v Sarasotě

Byt s vyhlídkou na golfové hřiště v Sarasotě

Cena: 130 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 144,40m2

Rok výstavby: 1973

Popis: Prostorný rohový byt v prvním patře se 3 ložnicemi a 2 koupelnami s výhledem na jezero a golfové hřiště v Sarasotě na Floridě. Součástí domu je i vyhřívaný bazén. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. Pro další informace o této nemovitosti nás kontaktujte. 



1 2 3

Vyberte lokalitu

Databáze nemovitostí

Nemovitosti v Praze

Kompletní MLS databáze všech aktuálních nemovitostí na prodej na Floridě. Klikněte zde .

Newsletter

Objednejte si zasílání e-mailového zpravodaje.