MIAMI Florida

MIAMI
Florida

Miami je centrem Floridy

Miami se řadí k nejznámějším městům v USA. Je to největší město v jihovýchodní části státu Florida, známé především svými krásnými dlouhými plážemi, lemovanými kokosovými palmami. Stejně tak je pro mnoho lidí Miami přehlídkou skleněných mrakodrapů a rájem milovníků nočního života. V Miami je možné najít vše, co si jen budete přát. Patří ke kulturně nejrozmanitějším městům na světě.

Miami představuje rovněž vzkvétající ekonomické centrum. Především díky svému obrovskému přístavu a mezinárodnímu letišti. Miamský přístav je rušné centrum obchodu a křižovatkou mnoha mezinárodních plavebních společností. Svou polohou je ideálním místem k rekreaci i obchodu. V Miami naleznete prvotřídní světová nákupní centra a jedny z nejdražších nákupních center v zemi. Navíc má Miami, jako jediné město v USA, ve své blízkosti hned dvě přírodní rezervace s pověstnými aligátory a delfíny s kosatkami. Zaujalo Vás Miami? Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme splnit si svůj sen!

Počasí v Miami

Klima v Miami je velmi příjemné. V zimě se teplota pohybuje mezi 15 a 24 stupni Celsia. Letní teploty jsou okolo 24 stupňů Celsia, přičemž denní maxima 30-35 stupňů zmírňuje příjemný mořský vánek.

 Průměrná teplota Miami

Měsíc Rok 1. 2. 3 4. 5. 6 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Teplota (°C) 24 20 20 22 23 26 27 28 28 27 26 23 20

Zdroj: Weather Base, 17.9.2009

Fotogalerie


Zobrazit seznam nemovitostí v lokalitě

Nemovitosti

Byt 2 ložnice Hollywood

Byt 2 ložnice Hollywood

Cena: 189 850 USD za nemovitost

Lokalita: MIAMI Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 110,00m2

Rok výstavby: 1998

Popis: Tento byt splňuje veškeré požadavky na žití v blízkosti Miami. Nachází se v blízkosti pláží a nákupních center. Zázemí bytu nabízí veškerou vybavenost: recepci, kinosál, společenskou místnost, posilovnu, bazén a vířivku.



Manor Homes: rodinný dům: 'Trevi'

Manor Homes: rodinný dům: "Trevi"

Cena: 259 000 USD za nemovitost

Lokalita: MIAMI Florida

Počet ložnic: 4

Užitná plocha: 200,00m2

Rok výstavby: 2010

Popis: Dům Trevi je 3 ložnicovým domem v Manor Homes v úžasné golfové lokalitě River Strand v Bradentonu. Pláže jsou jen 20 min. od River Strandu. Více informací o projektu najdete v sekci projekty. Dům lze postavit dle představ klienta.



1 2 3

Vyberte lokalitu

Databáze nemovitostí

Nemovitosti v Praze

Kompletní MLS databáze všech aktuálních nemovitostí na prodej na Floridě. Klikněte zde .

Newsletter

Objednejte si zasílání e-mailového zpravodaje.